dijous, 10 de desembre de 2015

Passaport Dahl

La Biblioteca Can Llaurador de Teià vol celebrar l’Any Dahl engrescant els nens i nenes a llegir llibres d’aquest autor a partir d’una activitat que comença el desembre i durarà fins al febrer: es tracta del PASSAPORT DAHL.

Els participants, que hauran de tenir més de 7 anys, caldrà que llegeixin 2 llibres de Roald Dahl i que facin una creació basada en les seves històries i personatges. Abans del 16 de febrer hauran de retornar el passaport ben emplenat i  llavors els donarem un número per participar en un sorteig.

El mateix 16 de febrer es farà un taller de llibre d’artista sobre els llibres de Dahl i també durem a terme el sorteig que serà molt dolç. A tots els participants del passaport els donarem una rajola de xocolata, però, només 5, contindran el valuós tiquet daurat. Aquest tiquet consistirà en una entrada a l’Espai Xocolata i un taller al Museu de la Xocolata, una picada d’ull al seu llibre Charlie i la fàbrica de xocolata. És una activitat patrocinada per l’Espai Xocolata Simón Coll de Sant Sadurní d’Anoia i el Museu de la Xocolata de Barcelona.

Ens agradaria que el Passaport sigui el començament d’un viatge al món Dahl, als seus personatges i a les seves històries plenes d’imaginació, que han esdevingut clàssics de la literatura infantil.